יום שני, 9 ביוני 2014

פסטה ברוטב פטריות לאנשים עם תקציב נמוך :)

הארוחה הזאת לא אמורה לעלות יותר מ20 ש"ח :)

בואו נראה, יש לנו כאן ככה:
פסטה (כל סוג שתרצו, אני קונה את הדקה של "טעמן" כי היא זולה... כן, זה שיקול חשוב עבורי, וגם טעימה), כמובן להרתיח עד שרכה - כרגיל.
מרק פטריות - אפשר בשקית של מרק פטריות מוכן, הסוד הוא כמה זה *סמיך*. נניח, במקום כוס מים רותחים לתוך האבקה - קצת פחות מחצי כוס מים לא רותחים ויש לכם רוטב סמיך וטעים :)
בצל + שמן - לטיגון, נו.
פטריות טריות או מקופסא - זו כמובן רק אופציה. אני מעדיפה עם פטריות.

ככה.
מכינים את הפסטה.
במקביל (אם אפשר, אני בדיוק קיבלתי כירה עם 2 גופי חימום, אפשר להסתדר גם עם אחת), מטגנים בצל עם כף שמן (או זית או מה שיש לכם בבית), עד להזהבה נחמדה.
לוקחים את שקית המרק ומוסיפים לה רק חצי כוס מים פושרים, מערבבים טוב-טוב שלא יישארו גושים.
מוסיפים למחבת השוצפת והגועשת עם הבצל, ומביאים לרתיחה.
רתח? יופי! מוסיפים למחבת את הפטריות לכ-2 דקות בישול על עוצמה נמוכה יותר (אפשר גם לכבות את האש או הכירה ולתת לפטריות לספוג טעם).
מסננים את הפסטה (אם אתם בקטע של לשטוף, לכו על זה), שמים אותה בקערה. לתוך הקערה שופכים את רוטב הפטריות הפשוט למדיי שעכשיו הכנו, ו... יאמי! זה הכל!

בתיאבון!

*נ.ב - צולם מהנייד, כי אם הבלוג ***באמת*** מכבד את עצמו, אז אין לי מצלמה יוקרתית או משהו.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה